- Profesor: Júlia Matons
Aula virtual Escola Efa
Salta cursos disponibles
Cursos disponibles

Totes les empreses i entitats han de promoure les mesures necessàries per evitar l’assetjament sexual i per raó de sexe. Per això són necessaris uns protocols actualitzats i adequats a la realitat de cada entitat, de manera que permetin un ambient laboral respectuós amb les persones que hi treballen i que erradiqui qualsevol forma d’assetjament o discriminació il·lícita.
Aquest curs et permetrà conèixer el marc normatiu en el qual s’han de basar aquests protocols, així com eines i recursos per garantir aquest entorn de treball respectuós amb la dignitat i la llibertat personal de totes les persones de la teva entitat.
- Profesor: Ruth Sanchez

Aquest curs és una eina de sensibilització per desemmascarar la violència masclista i els estereotips de gènere, tan presents a la nostra societat. També pretén dotar d’eines d’intervenció davant aquest tipus de situacions.
- Profesor: Laia Porta

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Els equips que treballem en àmbits socials, educatius i culturals ens estem formant contínuament en l’àmbit de la lluita contra les discriminacions i l’inclusió: l’antirracisme, els feminismes, la lluita de les persones LGTBI,... i un llarg etcètera. Tanmateix, no es tracta tant d’anar sumant ulleres, sinó de combinar-les. 1+1 no sempre és igual a 2!
Sabem que treballem en realitats complexes, amb situacions canviants i ciutadania diversa des de diferents perspectives.
- Profesor: Caro Astudillo

La mort forma part de la nostra existència malgrat no sempre estem preparats per afrontar el buit que provoca la pèrdua d’un ser estimat. Quan això passa s’inicia un procés de dol, un procés emocional que ens ajudarà a superar aquest moment.
Tot i que és una experiència diferent per a cada persona, té unes fases comunes i unes reaccions freqüents. Al llarg de les setmanes que dura aquest curs t’ajudarem a adquirir eines per a iniciar-te en l'acompanyament a les persones que es troben en aquesta situació.
- Profesor: Nuria Garcia

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La perspectiva de gènere ens ajuda a ampliar la nostra mirada i veure situacions i conflictes que necessiten intervenció educativa per a la igualtat. Aquest curs ens permetrà actuar com a educadores i identificar actituds poc respectuoses i abusives, però per altra banda normalitzades.
- Profesor: Cristina Oliva

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

L’educació equitativa i de qualitat, parteix de la base que cada criatura és diferent i cal donar-li una resposta personalitzada i també de qualitat.
La intenció final d'aquesta formació serà suprimir barreres per a l’aprenentatge i la participació. Aprenentatge on desenvoluparem el seu potencial, i participació on desenvoluparem la seva part social i emocional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Aquest curs et permetrà gestionar conflictes de forma eficaç donant eines d'anàlisi de les pràctiques restauratives.
- Profesor: Gemma Ros

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: Nadine Van Loock Borràs

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Proposta formativa basada en la disciplina de l’artteràpia, a través de tallers vivencials tractant d'identificar les pròpies capacitats i recursos i ampliant l'experiència per a l’acompanyament de persones en entorns socioeducatius.
- Profesor: Eva Cascos
- Profesor: Ariadna Delcort
- Profesor: Núria Ferreres
- Profesor: Tánia Lázaro
- Profesor: Víctor Malràs
Aquest curs et proporcionarà els coneixements bàsics per actuar amb seguretat i eficàcia en situacions d’emergència. Aprendràs a reconèixer i gestionar lesions, aturades cardiorespiratòries i altres urgències mèdiques, millorant així la teva capacitat de resposta i auxili fins a l’arribada dels serveis d’emergència.
- Profesor: Ruth Sanchez

L'Escola Efa compta amb un equip estable i flexible, especialitzat en lleure educatiu. Els membres del claustre de lleure són un equip de professionals del sector amb experiència en docència que treballen en equip per donar el millor als gups de monitors/es i directors/es que s'estan formant.

Evitar l’abús infantil als projectes educatius és una responsabilitat dels professionals que els desenvolupen. Per fer-ho, és molt important detectar i respondre a situacions que amenacen el benestar i el desenvolupament dels infants i joves. Els projectes educatius han d’assegurar un entorn segur pels infants i vetllar perquè no es donin situacions de vulnerabilitat.
Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements i les competències necessàries per prevenir, detectar i actuar davant de situacions d’abús o de la revelació d’un abús.
- Profesor: Júlia Matons

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (AIA’s) són reaccions adverses als aliments, atribuïbles a la ingesta, el contacte o la inhalació d’un aliment, o algun dels seus components.
L'única manera eficaç de prevenir les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries és suprimir de la dieta els aliments que les causen, i per poder fer-ho cal identificar-los. Per aquest motiu és imprescindible disposar d'informació detallada sobre la composició dels aliments i, en concret, dels ingredients que pertanyen als grups d'aliments identificats com a al·lergògenes potencials.
- Profesor: Anna Burgués

Evitar l’abús infantil als projectes educatius és una responsabilitat dels professionals que els desenvolupen. Per fer-ho, és molt important detectar i respondre a situacions que amenacen el benestar i el desenvolupament dels infants i joves. Els projectes educatius han d’assegurar un entorn segur pels infants i vetllar perquè no es donin situacions de vulnerabilitat.
Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements i les competències necessàries per prevenir, detectar i actuar davant de situacions d’abús o de la revelació d’un abús.
- Profesor: Júlia Matons

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Aquesta formació té per objectiu enriquir els professionals que intervenen de manera directa amb infants, proporcionar-los eines pràctiques per facilitar la inclusió d'infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i dislèxia en entorns educatius no formals.
El curs se centra a oferir estratègies i recursos per dissenyar propostes adaptades a les necessitats específiques d'aquests infants. Els participants aprendran a reconèixer conceptes clau i a promoure un ambient empàtic i inclusiu, col·laborant amb famílies i altres professionals per fomentar la sensibilitat i la comprensió de la diversitat.
- Profesor: Nuria Garcia
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: Bep Pons

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: Anna Estela

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La formació s’emmarca dins la col•laboració entre Escola Efa i el Programa PDA Bullying d’Equip SEER (Salut i Educació Emocional), neix com una iniciativa global que pretén donar una resposta oberta a tota la comunitat del lleure educatiu, responent així a la necessitat actual de progrés en l’abordatge del fenomen Bullying.
L'Equip SEER defineix “Bullying” com: persecució moral i/o física, sempre psicològica, que neix a entorns educatius on un o més infants o joves exerceixen abús de poder sobre un/a altre/a.
- Profesor: Ramiro Ortegon

Els equips que treballem en àmbits socials, educatius i culturals ens estem formant contínuament en l’àmbit de la lluita contra les discriminacions i l’inclusió: l’antirracisme, els feminismes, la lluita de les persones LGTBI,... i un llarg etcètera. Tanmateix, no es tracta tant d’anar sumant ulleres, sinó de combinar-les. 1+1 no sempre és igual a 2!
Sabem que treballem en realitats complexes, amb situacions canviants i ciutadania diversa des de diferents perspectives.
- Profesor: Caro Astudillo

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: Laura Agustench Figuerola

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Primers Auxilis al Menjador Escolar.
- Profesor: Joan Antoni Rovira Machordom

La intervenció dins el món educatiu té una gran rellevància en l'evolució dels nens i nenes diagnosticats amb algun trastorn de l'espectre autista, per tant els seus respectius educador/es poden contribuir activament en el seu desenvolupament i benestar.
Les criatures diagnosticades de TEA es troben dins el grup de persones amb necessitats dins del món de la diversitat, el que significa que precisen d'una metodologia adaptada, reforç escolar i adaptació del currículum escolar.
Hi ha diverses teràpies i intervencions conductuals dissenyades per remeiar els trets característics específics i aportar una millora substancial en la qualitat de vida dels infants diagnosticats amb TEA; partint de que els trastorns de l'espectre autista no tenen cura, per que no són cap malaltia.
- Profesor: Nuria Garcia
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La intervenció dins el món educatiu té una gran rellevància en l'evolució dels nens i nenes diagnosticats amb algun trastorn de l'espectre autista, per tant els seus respectius educador/es poden contribuir activament en el seu desenvolupament i benestar.
Les criatures diagnosticades de TEA es troben dins el grup de persones amb necessitats dins del món de la diversitat, el que significa que precisen d'una metodologia adaptada, reforç escolar i adaptació del currículum escolar.
Hi ha diverses teràpies i intervencions conductuals dissenyades per remeiar els trets característics específics i aportar una millora substancial en la qualitat de vida dels infants diagnosticats amb TEA; partint de que els trastorns de l'espectre autista no tenen cura, per que no són cap malaltia.
- Profesor: Nuria Garcia
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Els trastorns alimentaris com l'anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa o el trastorn per afartament es caracteritzen normalment, per una alteració de la conducta davant els aliments, ja sigui per excés o per defecte.
Es consideren greus perquè tenen conseqüències físiques, psicològiques i socials.
Habitualment considerem la franja entre els 12 i els 24 anys com la més vulnerable però ja ens comencem a trobar molts casos que ronden als 8-9 anys.
La família i l’educació formal han d'estar alerta i controlar els hàbits d'alimentació i els estats d’ànim de les criatures.
L'ajuda terapèutica és necessària en pràcticament tots els casos.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: Júlia Altés Baiges

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Les tendències futures dels menjadors escolars estan influenciades per una consciència creixent sobre la importància d'una alimentació saludable, sostenible i equitativa per als estudiants.
En aquest curs treballarem algunes de les principals tendències que s'entreveuen per als menjadors escolars, sempre des del punt de vista de la sostenibilitat i el compromís social, perquè entenem la sostenibilitat de manera àmplia i creiem fermament que aquesta depèn de molts factors i que es materialitza, no només en el producte que servim, sinó també amb les relacions comercials que es donen des del camp al plat.
- Profesor: Eric Bachs
- Profesor: Ma. Josep Bernadó Puñet
- Profesor: Júlia Matons

- Profesor: Maria Goday

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La intel·ligència emocional és la capacitat de reconèixer els nostres propis sentiments i els dels altres, de motivar-nos i de gestionar les nostres relacions. Amb aquest curs aprendràs a identificar les teves emocions des d'una vessant teòrica i vivencial, per afrontar de manera conscient els reptes que ens trobem diàriament.
- Profesor: Tània Muelas

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra
Un curs per identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de
l’alimentació i conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar.
- Profesor: Anna Burgués
Un curs per identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de
l’alimentació i conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar.
- Profesor: Anna Burgués

La formació s’emmarca dins la col•laboració entre Escola Efa i el Programa PDA Bullying d’Equip SEER (Salut i Educació Emocional), neix com una iniciativa global que pretén donar una resposta oberta a tota la comunitat del lleure educatiu, responent així a la necessitat actual de progrés en l’abordatge del fenomen Bullying.
L'Equip SEER defineix “Bullying” com: persecució moral i/o física, sempre psicològica, que neix a entorns educatius on un o més infants o joves exerceixen abús de poder sobre un/a altre/a.
- Profesor: Ramiro Ortegon

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Quan parlem de Mindfulness parlem d’atenció plena, de ser conscient del moment present parant atenció de forma intencionada, sense jutjar i sense tractar de controlar. La seva pràctica habitual t’ajudarà a reduir l’estrès i l’ansietat, potenciarà la teva atenció i concentració en el teu dia a dia.
Amb aquest curs et donem l’oportunitat de tornar a prendre el control de la teva vida i respondre de forma conscient a les situacions i reptes de la vida quotidiana.
- Profesor: Núria Duran

- Profesor: Maria Goday

Quan parlem de Mindfulness parlem d’atenció plena, de ser conscient del moment present parant atenció de forma intencionada, sense jutjar i sense tractar de controlar. La seva pràctica habitual t’ajudarà a reduir l’estrès i l’ansietat, potenciarà la teva atenció i concentració en el teu dia a dia.
Amb aquest curs et donem l’oportunitat de tornar a prendre el control de la teva vida i respondre de forma conscient a les situacions i reptes de la vida quotidiana.
- Profesor: Núria Duran
- Profesor: Clara Vergés i Torra

- Profesor: Maria Goday
- Profesor: Yolanda Colás
- Profesor: Andrea Comaposada
- Profesor: Nuria Garcia
- Profesor: Carles Juaní
- Profesor: Gemma Ros
- Profesor: Joan Antoni Rovira Machordom
- Profesor: Blai Tomas
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Quan parlem de Mindfulness parlem d’atenció plena, de ser conscient del moment present parant atenció de forma intencionada, sense jutjar i sense tractar de controlar. La seva pràctica habitual t’ajudarà a reduir l’estrès i l’ansietat, potenciarà la teva atenció i concentració en el teu dia a dia.
Amb aquest curs et donem l’oportunitat de tornar a prendre el control de la teva vida i respondre de forma conscient a les situacions i reptes de la vida quotidiana.
- Profesor: Núria Duran

Quan parlem de Mindfulness parlem d’atenció plena, de ser conscient del moment present parant atenció de forma intencionada, sense jutjar i sense tractar de controlar. La seva pràctica habitual t’ajudarà a reduir l’estrès i l’ansietat, potenciarà la teva atenció i concentració en el teu dia a dia.
Amb aquest curs et donem l’oportunitat de tornar a prendre el control de la teva vida i respondre de forma conscient a les situacions i reptes de la vida quotidiana.
- Profesor: Núria Duran

Els trastorns alimentaris com l'anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa o el trastorn per afartament es caracteritzen normalment, per una alteració de la conducta davant els aliments, ja sigui per excés o per defecte.
Es consideren greus perquè tenen conseqüències físiques, psicològiques i socials.
Habitualment considerem la franja entre els 12 i els 24 anys com la més vulnerable però ja ens comencem a trobar molts casos que ronden als 8-9 anys.
La família i l’educació formal han d'estar alerta i controlar els hàbits d'alimentació i els estats d’ànim de les criatures.
L'ajuda terapèutica és necessària en pràcticament tots els casos.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

La formació s’emmarca dins la col•laboració entre Escola Efa i el Programa PDA Bullying d’Equip SEER (Salut i Educació Emocional), neix com una iniciativa global que pretén donar una resposta oberta a tota la comunitat del lleure educatiu, responent així a la necessitat actual de progrés en l’abordatge del fenomen Bullying.
L'Equip SEER defineix “Bullying” com: persecució moral i/o física, sempre psicològica, que neix a entorns educatius on un o més infants o joves exerceixen abús de poder sobre un/a altre/a.
- Profesor: Ramiro Ortegon
- Profesor: Clara Vergés i Torra
Un curs per identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de
l’alimentació i conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar.
- Profesor: Anna Burgués
Parlar davant una càmera és diferent a parlar en públic o comunicar-se a un grup.
En aquest curs aprendrem eines per una bona comunicació, estruturarem un discurs en funció del temps i adquirerm confiança a l’hora de parlar davant de càmera.
- Profesor: Blanca Pascual

A qui adrecem els projectes d’innovació social?
Com detectem necessitats reals? Les accions que dissenyem, tindran un impacte real sobre el públic objectiu a qui ens adrecem? I ells, què en pensen? Quins recursos hi adreço?
Aquestes preguntes són les que ens hem estat fent durant els darrers anys. La crisi econòmica i social viscuda ha obert les portes a millores en el disseny, implementació i avaluació de projectes d’innovació social. També ens ha ajuda a adonar-nos-en que treballar amb els usuaris finals i amb els stakeholders involucrats en el procés de disseny i implementació són condicions “sine qua non” per a l’èxit d’aquest tipus de projectes. Com ho fem però per canviar el marc d’actuació vigent? Com inclourem de manera efectiva i col·laborat iva a tots els implicats? Durant aquest curs intentarem donar unes pautes comunes d’actuació, treballarem amb casos reals (els vostres projectes) i en veurem exemples. Les sessions es realitzaran sota l’òptica del millor assoliment i inclusió dels ODS (i criteris de sostenibilitat) en els mateixos projectes i, també, sota una claríssima perspectiva de gènere.
- Profesor: Escola Efa
- Profesor: Emma Pivetta

Aprofitar els conflictes per créixer, i resoldre’ls de manera satisfactòria per a totes les parts és tot un art, i necessita molta experiència. En aquest curs et donarem eines i recursos per treure’n el màxim profit, minimitzant el cost emocional de la gestió dels conflictes.
- Profesor: Gemma Ros

- Profesor: Maria Goday

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Els equips que treballem en àmbits socials, educatius i culturals ens estem formant contínuament en l’àmbit de la lluita contra les discriminacions i l’inclusió: l’antirracisme, els feminismes, la lluita de les persones LGTBI,... i un llarg etcètera. Tanmateix, no es tracta tant d’anar sumant ulleres, sinó de combinar-les. 1+1 no sempre és igual a 2!
Sabem que treballem en realitats complexes, amb situacions canviants i ciutadania diversa des de diferents perspectives.
- Profesor: Caro Astudillo

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
Un curs per identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de
l’alimentació i conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (AIA’s) són reaccions adverses als aliments, atribuïbles a la ingesta, el contacte o la inhalació d’un aliment, o algun dels seus components.
L'única manera eficaç de prevenir les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries és suprimir de la dieta els aliments que les causen, i per poder fer-ho cal identificar-los. Per aquest motiu és imprescindible disposar d'informació detallada sobre la composició dels aliments i, en concret, dels ingredients que pertanyen als grups d'aliments identificats com a al·lergògenes potencials.
- Profesor: Anna Burgués

La comunicació forma part del teu dia a dia. Dominar les teves habilitats comunicatives et facilitarà la relació amb altres persones i serà un bon recurs per assolir els reptes amb els que t'aniràs trobant. Si vols millorar la teva comunicació i la teva forma d’expressar-te, en aquesta formació et proporcionarem els coneixements i les habilitats necessàries.
- Profesor: Gemma Ros

Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Cristina Oliva

Aquest curs és una eina de sensibilització per desemmascarar la violència masclista i els estereotips de gènere, tan presents a la nostra societat. També pretén dotar d’eines d’intervenció davant aquest tipus de situacions.
- Profesor: Laia Porta

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Evitar l’abús infantil als projectes educatius és una responsabilitat dels professionals que els desenvolupen. Per fer-ho, és molt important detectar i respondre a situacions que amenacen el benestar i el desenvolupament dels infants i joves. Els projectes educatius han d’assegurar un entorn segur pels infants i vetllar perquè no es donin situacions de vulnerabilitat.
Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements i les competències necessàries per prevenir, detectar i actuar davant de situacions d’abús o de la revelació d’un abús.
- Profesor: Júlia Matons
- Profesor: Nuria Garcia
- Profesor: Edgar Erreyes

Els trastorns alimentaris com l'anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa o el trastorn per afartament es caracteritzen normalment, per una alteració de la conducta davant els aliments, ja sigui per excés o per defecte.
Es consideren greus perquè tenen conseqüències físiques, psicològiques i socials.
Habitualment considerem la franja entre els 12 i els 24 anys com la més vulnerable però ja ens comencem a trobar molts casos que ronden als 8-9 anys.
La família i l’educació formal han d'estar alerta i controlar els hàbits d'alimentació i els estats d’ànim de les criatures.
L'ajuda terapèutica és necessària en pràcticament tots els casos.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: zoom Efa
- Profesor: Jaime Rodriguez

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Formació teórica-vivencial construida des de l'amor i el respecte a la nostra professió, per formadores professionals expertes mares de dia.
Dirigit a persones amb formació en l'àmbit educatiu o en la petita infància, que volguin treballar de mare/pare de dia.
- Profesor: Carol Alvarez
- Profesor: Ana Claudia De Cian
- Profesor: Noemi Duran
- Profesor: Elisabel García
- Profesor: Montse Oliveres
- Profesor: Claudia Peris Garcia-Duran
- Profesor: Ivanna Piqué
- Profesor: Txell Verdaguer

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

La figura del monitor/a de suport a l'aula, garanteix la participació dins l’escola d’alumnes amb necessitats educatives especials.
Aquest és un curs que permet adquirir les nocions bàsiques en les principals competències d’aquest perfil professional.
- Profesor: Clara Vergés i Torra

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
- Profesor: Gemma Ros

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués

Curs Impartit per Iadin, Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L.
Curs dirigit a treballadors/es de cuines col·lectives, empreses alimentàries, menjadors escolars i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments.
- Profesor: Anna Burgués
Un curs per identificar els aspectes claus de les mesures de millora de la qualitat i la sostenibilitat de
l’alimentació i conèixer aspectes bàsics de la nutrició i l’alimentació saludable vinculats al menjador escolar.
- Profesor: Anna Burgués
Proposta formativa basada en la disciplina de l’artteràpia, a través de tallers vivencials tractant d'identificar les pròpies capacitats i recursos i ampliant l'experiència per a l’acompanyament de persones en entorns socioeducatius.
- Profesor: Eva Cascos
- Profesor: Ariadna Delcort
- Profesor: Núria Ferreres
- Profesor: Tánia Lázaro
- Profesor: Víctor Malràs

Aquesta formació correspon a les 25 hores de formació on line integrades al curs de 310 hores de Monitors/es d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil.
Per accedir al curs necessites el nom d'usuari i contrasenya que et facilitarem des de l'Escola Efa.
- Profesor: Marina Civit

Aquesta formació correspon a les 25 hores de formació on line integrades al curs de 310 hores de Monitors/es d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil.
Per accedir al curs necessites el nom d'usuari i contrasenya que et facilitarem des de l'Escola Efa.
- Profesor: Marina Civit

Aquesta formació correspon a les 25 hores de formació on line integrades al curs de 310 hores de Monitors/es d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil.
Per accedir al curs necessites el nom d'usuari i contrasenya que et facilitarem des de l'Escola Efa.
- Profesor: Marina Civit

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
- Profesor: Francesc Pérez

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
- Profesor: Francesc Pérez
- Profesor: Yolanda Colás
- Profesor: Nuria Garcia
- Profesor: Carles Juaní
- Profesor: Cristina Oliva
- Profesor: Joan Antoni Rovira Machordom
- Profesor: Clara Vergés i Torra